Zugló

ISTENTISZTELETEINK HELYE ÉS IDŐPONTJA.

Drága Kötéltartók!
Az elmúlt héten tértem vissza Kínába. Az árvíz és a földcsuszamlások lerombolták Pakisztán északi területének főbb hídjait.
Szárazföldi úton jöttem vissza Kínába, mert most nem volt lehetőségem Tádzsikisztánt meglátogatni. Úgy tervezem, hogy majd szeptemberben megyek el egy hétre Tádzsikisztánba, ahogy az Úr majd megengedi. Kérem, hogy imádkozzatok ezért a tervemért és a jó időzítésért.

Pakisztán egyszerűen bámulatos volt!

Meglátogattam Lahore-t, Shehupura-t és Iszlamabadot. Rövidebb-hosszabb időt töltöttem ezekben a városokban. Ezt a levelemet egy hosszabb és bővebb beszámoló fogja követni.

Néhány nappal ezelőtt a légkondicionálótól belázasodtam, mivel a pihenés hiánya miatt nagyon le voltam gyengülve fizikailag. Kérem, hogy imádkozzatok értem, mert már több napja küzdök ezzel a betegséggel.

A családunk remekül van! Ma egy családi áhítatot tartottunk, ahol három kínai vendégünk is velünk volt. Isten jóságáról beszélgettünk.

„Magasztaljátok az Urat, mert jó, mert örökkévaló az Ő kegyelme.” (Zsolt. 107:1)
„Mily bőséges a Te jóságod, amelyet fen tartasz a Téged félőknek, és megbizonyítasz a tebenned bízókon az emberek fiai előtt.” (Zsolt. 31:20)
Köszönöm, hogy imádkoztok majd értem ezen a nagyon fontos pakisztáni látogatáson. Isten elkezdett valamit, és én már most mosolygok azon, hogy mit hoz a jövő!
Isten áldjon meg Benneteket!

MJ

[2010-08-30]